Από το: Chefoulis
Ζητάμε από τον κρεοπώλη να μας κόψει σε φιλέτα τέσσερα μπούτια από κοτόπουλο. Τα πλένουμε και τα βάζουμε να στραγγίξουν. Βάζουμε το ελαιόλαδο σε τηγάνι να κάψει, προσθέτουμε το αλάτι, το πιπέρι και την πάπρικα και σε δυνατή φωτιά σοτάρουμε τα φιλέτα ώσπου να
ροδίσουν. Σβήνουμε με το κρασί σε δόσεις προσέχοντας να εξατμίζεται η πρώτη δόση πριν ρίξουμε την επόμενη, μέχρι να μαλακώσουν και χαμηλώνουμε τη φωτιά. Διαλύουμε την μουστάρδα με λίγο ζουμάκι από το...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.chefoulis.gr
Ζητάμε από τον κρεοπώλη να μας κόψει σε φιλέτα τέσσερα μπούτια από κοτόπουλο. Τα πλένουμε και τα βάζουμε να στραγγίξουν. Βάζουμε το ελαιόλαδο σε τηγάνι να κάψει, προσθέτουμε το αλάτι, το πιπέρι και την πάπρικα και σε δυνατή φωτιά σοτάρουμε τα φιλέτα ώσπου να
ροδίσουν. Σβήνουμε με το κρασί σε δόσεις προσέχοντας να εξατμίζεται η πρώτη δόση πριν ρίξουμε την επόμενη, μέχρι να μαλακώσουν και χαμηλώνουμε τη φωτιά. Διαλύουμε την μουστάρδα με λίγο ζουμάκι από το...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.chefoulis.gr