Από το: Insta_food
Κόβουμε τα μανιτάρια σε λεπτές λωρίδες ή τα ξεφλουδίζουμε κατ αυτόν τον τρόπο. Σε αντικολλητικό τηγάνι τα σοτάρουμε με το ελαιόλαδο και το σκόρδο για μερικά λεπτά μέχρι να γίνουν πιο τραγανά. Προσθέτουμε το μείγμα μπαχαρικών, το θυμάρι, το πιπέρι, τον κόλιανδρο, το αλάτι
και τη σόγια σος και ανακατεύουμε καλά. Σε 1 λεπτό αποσύρουμε απο τη φωτιά. Τοποθετούμε όλα τα υλικά για τη χορτοφαγική μαγιονέζα σε μια λεκάνη και χτυπάμε για περίπου 5 λεπτά με το μίξερ όλα τα υλικά, μέχρι να πάρουν την επιθυμητή σφιχτή μορφή τ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://fetoula.blogspot.gr
Κόβουμε τα μανιτάρια σε λεπτές λωρίδες ή τα ξεφλουδίζουμε κατ αυτόν τον τρόπο. Σε αντικολλητικό τηγάνι τα σοτάρουμε με το ελαιόλαδο και το σκόρδο για μερικά λεπτά μέχρι να γίνουν πιο τραγανά. Προσθέτουμε το μείγμα μπαχαρικών, το θυμάρι, το πιπέρι, τον κόλιανδρο, το αλάτι
και τη σόγια σος και ανακατεύουμε καλά. Σε 1 λεπτό αποσύρουμε απο τη φωτιά. Τοποθετούμε όλα τα υλικά για τη χορτοφαγική μαγιονέζα σε μια λεκάνη και χτυπάμε για περίπου 5 λεπτά με το μίξερ όλα τα υλικά, μέχρι να πάρουν την επιθυμητή σφιχτή μορφή τ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://fetoula.blogspot.gr