Enjoy cooking
Browse through over
50,000 tasty recipes.
Home » , , , , , » Χοιρινό φιλέτο σε κρούστα με μουστάρδα, βαλσάμικο ξύδι, αμύγδαλα, γιαούρτι και θυμάρι

Χοιρινό φιλέτο σε κρούστα με μουστάρδα, βαλσάμικο ξύδι, αμύγδαλα, γιαούρτι και θυμάρι

Written By Unknown on Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2017 | Ιανουαρίου 25, 2017

Μοναδικές «Συνταγές φαγητών» και γλυκών, επιλεγμένες από τις κορυφαίες διαδικτυακές κουζίνες.
Από το: Healthy Cooking!
Σε μικρή κατσαρόλα ζεστάνετε το βαλσάμικο ξύδι με την πιπεριά και το μέλι, μέχρι να λιώσει. Κατεβάστε από τη φωτιά και αδειάστε το μείγμα σε μία γαβάθα, ανακατεύοντας να κρυώσει. Προσθέστε τη μουστάρδα, το γιαούρτι, τα αμύγδαλα και το θυμάρι (ή τη ρίγανη). Βάλτε αλάτι και λίγο πιπέρι στα φιλέτα και αλείψτε με την κρούστα και από τις
2 μεριές. Σκεπάστε και αφήστε να μείνουνε 15-20 λεπτά σε θερμοκρασία δωματίου, ή εάν υπάρχει η δυνατότητα, 3-4 ώρες στο ψυγείο (βγάλτε τα όμως μία ώρα προτού τα ψήσετε). Προθερμ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://stavroulacooking.com


SHARE

About Unknown