Από το: Healthy Cooking!
Σε μικρή κατσαρόλα ζεστάνετε το βαλσάμικο ξύδι με την πιπεριά και το μέλι, μέχρι να λιώσει. Κατεβάστε από τη φωτιά και αδειάστε το μείγμα σε μία γαβάθα, ανακατεύοντας να κρυώσει. Προσθέστε τη μουστάρδα, το γιαούρτι, τα αμύγδαλα και το θυμάρι (ή τη ρίγανη). Βάλτε αλάτι και λίγο πιπέρι στα φιλέτα και αλείψτε με την κρούστα και από τις
2 μεριές. Σκεπάστε και αφήστε να μείνουνε 15-20 λεπτά σε θερμοκρασία δωματίου, ή εάν υπάρχει η δυνατότητα, 3-4 ώρες στο ψυγείο (βγάλτε τα όμως μία ώρα προτού τα ψήσετε). Προθερμ...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://stavroulacooking.com
Σε μικρή κατσαρόλα ζεστάνετε το βαλσάμικο ξύδι με την πιπεριά και το μέλι, μέχρι να λιώσει. Κατεβάστε από τη φωτιά και αδειάστε το μείγμα σε μία γαβάθα, ανακατεύοντας να κρυώσει. Προσθέστε τη μουστάρδα, το γιαούρτι, τα αμύγδαλα και το θυμάρι (ή τη ρίγανη). Βάλτε αλάτι και λίγο πιπέρι στα φιλέτα και αλείψτε με την κρούστα και από τις
2 μεριές. Σκεπάστε και αφήστε να μείνουνε 15-20 λεπτά σε θερμοκρασία δωματίου, ή εάν υπάρχει η δυνατότητα, 3-4 ώρες στο ψυγείο (βγάλτε τα όμως μία ώρα προτού τα ψήσετε). Προθερμ...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://stavroulacooking.com