Από το: Οι Θησαυροί Της Κουζίνας
Είναι πολύ υγιεινό να συνδυάζουμε τα όσπρια και τους ξηρούς καρπούς στις πράσινες σαλάτες εφόσον μας εφοδιάζουν καθημερινά με τα πολύτιμα στοιχεία τους. Έχουμε ήδη βράσει τα φασόλια. Στη σαλατιέρα κόβουμε το μαρούλι σε χοντρά κομμάτια, τον άνηθο και
το κρεμμυδάκι ψιλοκομμένα, το αβοκάντο σε κύβους, τη ντομάτα σε κομμάτια κανονικά. Προσθέτουμε τα φασόλια, τα καρύδια, αλάτι, λάδι και ξύδι βαλσαμικό ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://thisauroikouzinas-syntages.blogspot.gr
Είναι πολύ υγιεινό να συνδυάζουμε τα όσπρια και τους ξηρούς καρπούς στις πράσινες σαλάτες εφόσον μας εφοδιάζουν καθημερινά με τα πολύτιμα στοιχεία τους. Έχουμε ήδη βράσει τα φασόλια. Στη σαλατιέρα κόβουμε το μαρούλι σε χοντρά κομμάτια, τον άνηθο και
το κρεμμυδάκι ψιλοκομμένα, το αβοκάντο σε κύβους, τη ντομάτα σε κομμάτια κανονικά. Προσθέτουμε τα φασόλια, τα καρύδια, αλάτι, λάδι και ξύδι βαλσαμικό ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://thisauroikouzinas-syntages.blogspot.gr