Enjoy cooking
Browse through over
50,000 tasty recipes.

Κόλλυβα ή Σπερνά

Written By Unknown on Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2017 | Φεβρουαρίου 18, 2017

Μοναδικές «Συνταγές φαγητών» και γλυκών, επιλεγμένες από τις κορυφαίες διαδικτυακές κουζίνες.
Από το: Τα φαγητά της γιαγιάς
Κόλλυβα φτιάχνουμε τα τρία Ψυχοσάββατα του Τριωδίου και το Σάββατο πριν την Κυριακή της Πεντηκοστής, για να συγχωρεθούν οι ψυχές των αγαπημένων μας προσώπων, καθώς και κάθε φορά που θέλουμε να τους μνημονεύσουμε, ετοιμάζοντας πάντοτε μαζί και ένα
Πρόσφορο. Οι αναλογίες των υλικών μπορούν να τροποποιηθούν, ανάλογα με τα γούστα σας, προσθέτοντας ή αφαιρώντας υλικά. Από βραδύς, καθαρίζουμε το σιτάρι και το βάζουμε σε μπολ με νερό, να φουσκώσει. Το πρωί το σουρώνουμε, το βάζουμε σε μ...
 

Διαβάστε τη συνταγή στο: https://faghta-giagias.blogspot.com


SHARE

About Unknown