Από το: Τα φαγητά της γιαγιάς
Κόλλυβα φτιάχνουμε τα τρία Ψυχοσάββατα του Τριωδίου και το Σάββατο πριν την Κυριακή της Πεντηκοστής, για να συγχωρεθούν οι ψυχές των αγαπημένων μας προσώπων, καθώς και κάθε φορά που θέλουμε να τους μνημονεύσουμε, ετοιμάζοντας πάντοτε μαζί και ένα
Πρόσφορο. Οι αναλογίες των υλικών μπορούν να τροποποιηθούν, ανάλογα με τα γούστα σας, προσθέτοντας ή αφαιρώντας υλικά. Από βραδύς, καθαρίζουμε το σιτάρι και το βάζουμε σε μπολ με νερό, να φουσκώσει. Το πρωί το σουρώνουμε, το βάζουμε σε μ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://faghta-giagias.blogspot.com
Κόλλυβα φτιάχνουμε τα τρία Ψυχοσάββατα του Τριωδίου και το Σάββατο πριν την Κυριακή της Πεντηκοστής, για να συγχωρεθούν οι ψυχές των αγαπημένων μας προσώπων, καθώς και κάθε φορά που θέλουμε να τους μνημονεύσουμε, ετοιμάζοντας πάντοτε μαζί και ένα
Πρόσφορο. Οι αναλογίες των υλικών μπορούν να τροποποιηθούν, ανάλογα με τα γούστα σας, προσθέτοντας ή αφαιρώντας υλικά. Από βραδύς, καθαρίζουμε το σιτάρι και το βάζουμε σε μπολ με νερό, να φουσκώσει. Το πρωί το σουρώνουμε, το βάζουμε σε μ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://faghta-giagias.blogspot.com