Από το: Αρώματα και Γεύσεις
Ζεσταίνετε το νερό να γίνει χλιαρό ,να μην κάψει και ρίχνετε το μισό σε ένα ταπεράκι, ρίχνετε μέσ τη μαγιά μαζί με τη ζαχαρη, ανακατεύετε να λιώσουν και τα αφήνετε για λίγο να φουσκώσει κα΄πως το μείγμα. Το υπόλοιπο νερό το ρίχνετε σε μια λεκανίτσα, ρίχνετε το ελαιόλαδο, το αλάτι
και μετά ρίχνετε εναλλάξ το αλεύρι με τη μαγιά, ζυμώνετε μέχρι να γίνει μια ζύμη πολύ μαλακιά που θα κολλάει τα χέρια. Την αφήνετε σε μέρος ζεστό περίπου 45 λεπτά για να ανέβει, για μεγαλύτερη ευκολία ανάψτε το φούρνο σας στους 40 βαθμούς και βάλτε τ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://neli62.blogspot.gr
Ζεσταίνετε το νερό να γίνει χλιαρό ,να μην κάψει και ρίχνετε το μισό σε ένα ταπεράκι, ρίχνετε μέσ τη μαγιά μαζί με τη ζαχαρη, ανακατεύετε να λιώσουν και τα αφήνετε για λίγο να φουσκώσει κα΄πως το μείγμα. Το υπόλοιπο νερό το ρίχνετε σε μια λεκανίτσα, ρίχνετε το ελαιόλαδο, το αλάτι
και μετά ρίχνετε εναλλάξ το αλεύρι με τη μαγιά, ζυμώνετε μέχρι να γίνει μια ζύμη πολύ μαλακιά που θα κολλάει τα χέρια. Την αφήνετε σε μέρος ζεστό περίπου 45 λεπτά για να ανέβει, για μεγαλύτερη ευκολία ανάψτε το φούρνο σας στους 40 βαθμούς και βάλτε τ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://neli62.blogspot.gr