Enjoy cooking
Browse through over
50,000 tasty recipes.

Μελιτζανοσαλάτα Μακεδονίτικη

Written By Unknown on Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2017 | Φεβρουαρίου 23, 2017

Μοναδικές «Συνταγές φαγητών» και γλυκών, επιλεγμένες από τις κορυφαίες διαδικτυακές κουζίνες.
Από το: dietup
Πλένετε καλά τις μελιτζάνες και τις πιπεριές και τις βάζετε σε ένα ταψί αφού πρώτα τρυπήσετε τις μελιτζάνες με ένα πιρούνι. Τις ψήνετε στους 200 βαθμούς για 40-45 λεπτά. Τις αφήνετε να κρυώσουν, αφαιρείτε τη φλούδα από τις περισσότερες μελιτζάνες, και στη συνέχεια τις ψιλοκόβετε

(μπορείτε να τις περάσετε κι από το μίξερ, αλλά λίγο γιατί δε θέλουμε να γίνουν πολτός). Βάλτε όλες τις μελιτζάνες σε ένα μπολ και προσθέστε το σκόρδο, το κρεμμύδι, τις πιπεριές, τις τομάτες, τον μαϊντανό, το χυμό λεμονιού, το ελαιόλαδο...

Διαβάστε τη συνταγή στο: http://dietup.gr


SHARE

About Unknown