Από το: dietup
Πλένετε καλά τις μελιτζάνες και τις πιπεριές και τις βάζετε σε ένα ταψί αφού πρώτα τρυπήσετε τις μελιτζάνες με ένα πιρούνι. Τις ψήνετε στους 200 βαθμούς για 40-45 λεπτά. Τις αφήνετε να κρυώσουν, αφαιρείτε τη φλούδα από τις περισσότερες μελιτζάνες, και στη συνέχεια τις ψιλοκόβετε
(μπορείτε να τις περάσετε κι από το μίξερ, αλλά λίγο γιατί δε θέλουμε να γίνουν πολτός). Βάλτε όλες τις μελιτζάνες σε ένα μπολ και προσθέστε το σκόρδο, το κρεμμύδι, τις πιπεριές, τις τομάτες, τον μαϊντανό, το χυμό λεμονιού, το ελαιόλαδο...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://dietup.gr
Πλένετε καλά τις μελιτζάνες και τις πιπεριές και τις βάζετε σε ένα ταψί αφού πρώτα τρυπήσετε τις μελιτζάνες με ένα πιρούνι. Τις ψήνετε στους 200 βαθμούς για 40-45 λεπτά. Τις αφήνετε να κρυώσουν, αφαιρείτε τη φλούδα από τις περισσότερες μελιτζάνες, και στη συνέχεια τις ψιλοκόβετε
(μπορείτε να τις περάσετε κι από το μίξερ, αλλά λίγο γιατί δε θέλουμε να γίνουν πολτός). Βάλτε όλες τις μελιτζάνες σε ένα μπολ και προσθέστε το σκόρδο, το κρεμμύδι, τις πιπεριές, τις τομάτες, τον μαϊντανό, το χυμό λεμονιού, το ελαιόλαδο...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://dietup.gr