Από το: Chefoulis
Καθαρίζουμε και βράζουμε την πατάτα για 10 – 15 λεπτά μέχρι να μαλακώσει καλά κι αφήνουμε να κρυώσει. Μουσκεύουμε το ψωμί, χρησιμοποιούμε μόνο την ψίχα και την στύβουμε καλά. Βάζουμε στο μίξερ τον ταραμά,το ψωμί, την πατάτα κομμένη σε μικρά κομμάτια και το πιπέρι και τα
χτυπάμε καλά. Προσθέτουμε σιγά σιγά το λάδι και το λεμόνι, δοκιμάζοντας πάντα, μέχρι να έχουμε το επιθυμητό γευστικά αποτέλεσμα κι είναι έτοιμη να την απολαύσουμε...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.chefoulis.gr
Καθαρίζουμε και βράζουμε την πατάτα για 10 – 15 λεπτά μέχρι να μαλακώσει καλά κι αφήνουμε να κρυώσει. Μουσκεύουμε το ψωμί, χρησιμοποιούμε μόνο την ψίχα και την στύβουμε καλά. Βάζουμε στο μίξερ τον ταραμά,το ψωμί, την πατάτα κομμένη σε μικρά κομμάτια και το πιπέρι και τα
χτυπάμε καλά. Προσθέτουμε σιγά σιγά το λάδι και το λεμόνι, δοκιμάζοντας πάντα, μέχρι να έχουμε το επιθυμητό γευστικά αποτέλεσμα κι είναι έτοιμη να την απολαύσουμε...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.chefoulis.gr