Από το: Συνταγές και Συμβουλές Μαγειρικής
Αφαιρούμε τα περιττά εξωτερικά πράσινα φύλλα και πλένουμε πολύ καλά το κουνουπίδι μας. Σε κατάλληλη κατσαρόλα βάζουμε αλατισμένο νερό, στο οποίο έχουμε προσθέσει το χυμό ενός λεμονιού. Προσθέτουμε το κουνουπίδι ολόκληρο με το κοτσάνι του προς στον πάτο της
κατσαρόλας (βλ. φωτό) ή εναλλακτικά, μπορούμε να το χωρίσουμε σε φουντίτσες. Σιγοβράζουμε με σκεπασμένη κατσαρόλα για 15-20 λεπτά από την ώρα που...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.e-sofia.gr
Αφαιρούμε τα περιττά εξωτερικά πράσινα φύλλα και πλένουμε πολύ καλά το κουνουπίδι μας. Σε κατάλληλη κατσαρόλα βάζουμε αλατισμένο νερό, στο οποίο έχουμε προσθέσει το χυμό ενός λεμονιού. Προσθέτουμε το κουνουπίδι ολόκληρο με το κοτσάνι του προς στον πάτο της
κατσαρόλας (βλ. φωτό) ή εναλλακτικά, μπορούμε να το χωρίσουμε σε φουντίτσες. Σιγοβράζουμε με σκεπασμένη κατσαρόλα για 15-20 λεπτά από την ώρα που...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.e-sofia.gr