Από το: Οι Θησαυροί Της Κουζίνας
Λίγα και απλά υλικά συνθέτουν αυτό το πεντανόστιμο φαγητό αρωματισμένο από ρίγανη και θυμάρι της ελληνικής γης. Κόβουμε το χταποδάκι σε κομμάτια χωρίζοντας τα πλοκάμια από το υπόλοιπο σώμα και το κεφάλι το κόβουμε σε δύο κομμάτια. Το βάζουμε σε άδεια κατσαρόλα
και το αχνίζουμε για 10' μέχρι να αλλάξει χρώμα και να γίνει αρκετά ροζ. Θα βγάλει από μόνο του πολύ νερό το οποίο θα το χύσουμε.
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://thisauroikouzinas-syntages.blogspot.gr
Λίγα και απλά υλικά συνθέτουν αυτό το πεντανόστιμο φαγητό αρωματισμένο από ρίγανη και θυμάρι της ελληνικής γης. Κόβουμε το χταποδάκι σε κομμάτια χωρίζοντας τα πλοκάμια από το υπόλοιπο σώμα και το κεφάλι το κόβουμε σε δύο κομμάτια. Το βάζουμε σε άδεια κατσαρόλα
και το αχνίζουμε για 10' μέχρι να αλλάξει χρώμα και να γίνει αρκετά ροζ. Θα βγάλει από μόνο του πολύ νερό το οποίο θα το χύσουμε.
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://thisauroikouzinas-syntages.blogspot.gr