Από το: G & M - Χρώμα... Ελληνικό!
Πλένουμε και καθαρίζουμε τα πράσα. Τα κόβουμε σε κομμάτια 5-6 εκ. και τα τοποθετούμε σε μία κατσαρόλα με λίγο λάδι. Συνάμα, καθαρίζουμε και κόβουμε σε ροδέλες τα καρότα και τα ρίχνουμε στην κατσαρόλα. Τα σοτάρουμε μέχρι να μαλακώσουν. Συνάμα ρίχνουμε και το
κρεμμύδι, αφού τα έχουμε ψιλοκόψει. Τα σοτάρουμε και αυτά. Σβήνουμε με το κρασί και αναμένουμε μέχρι να εξατμιστεί το αλκοόλ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.gandmclub.com
Πλένουμε και καθαρίζουμε τα πράσα. Τα κόβουμε σε κομμάτια 5-6 εκ. και τα τοποθετούμε σε μία κατσαρόλα με λίγο λάδι. Συνάμα, καθαρίζουμε και κόβουμε σε ροδέλες τα καρότα και τα ρίχνουμε στην κατσαρόλα. Τα σοτάρουμε μέχρι να μαλακώσουν. Συνάμα ρίχνουμε και το
κρεμμύδι, αφού τα έχουμε ψιλοκόψει. Τα σοτάρουμε και αυτά. Σβήνουμε με το κρασί και αναμένουμε μέχρι να εξατμιστεί το αλκοόλ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.gandmclub.com