Από το: Chefoulis
Βγάζουμε με μια οδοντογλυφίδα προσεκτικά το εντεράκι από το εσωτερικό της κάθε γαρίδας, τις πλένουμε και τις αφήνουμε να στραγγίξουν. Στύβουμε σε μπολ το πορτοκάλι και βγάζουμε με το μαχαίρι δύο λεπτές φέτες. Στύβουμε και το λεμόνι, προσθέτουμε το ελαιόλαδο, την
μουστάρδα,το κάρυ,το ούζο,αλάτι,πιπέρι, την πάπρικα,τη ρίγανη ή το θυμάρι και τα ανακατεύουμε καλά. Βάζουμε τις γαρίδες σε ταψί ή σε πυρίμαχο σκεύος, περιχύνουμε με το μείγμα και βάζουμε ενδιάμεσα από τις...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.chefoulis.gr
Βγάζουμε με μια οδοντογλυφίδα προσεκτικά το εντεράκι από το εσωτερικό της κάθε γαρίδας, τις πλένουμε και τις αφήνουμε να στραγγίξουν. Στύβουμε σε μπολ το πορτοκάλι και βγάζουμε με το μαχαίρι δύο λεπτές φέτες. Στύβουμε και το λεμόνι, προσθέτουμε το ελαιόλαδο, την
μουστάρδα,το κάρυ,το ούζο,αλάτι,πιπέρι, την πάπρικα,τη ρίγανη ή το θυμάρι και τα ανακατεύουμε καλά. Βάζουμε τις γαρίδες σε ταψί ή σε πυρίμαχο σκεύος, περιχύνουμε με το μείγμα και βάζουμε ενδιάμεσα από τις...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.chefoulis.gr