Από το: G & M - Χρώμα... Ελληνικό!
Οι φακές και το σπανάκι ως συστατικά από μόνα τους, πλούσια σε θρεπτικά συστατικά για τον ανθρώπινο οργανισμό..., οπότε, σκεφτείτε τον αριθμό των θρεπτικών συστατικών που μπορεί να προσλάβει ο οργανισμός μας από το πάντρεμα και των δύο υλικών στην
κατσαρόλα... Βράζουμε τις φακές σε μπόλικο νερό για κανά δεκάλεπτο, μέχρι να μαλακώσουν, αλλά και να κρατάνε και λίγο...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.gandmclub.com
Οι φακές και το σπανάκι ως συστατικά από μόνα τους, πλούσια σε θρεπτικά συστατικά για τον ανθρώπινο οργανισμό..., οπότε, σκεφτείτε τον αριθμό των θρεπτικών συστατικών που μπορεί να προσλάβει ο οργανισμός μας από το πάντρεμα και των δύο υλικών στην
κατσαρόλα... Βράζουμε τις φακές σε μπόλικο νερό για κανά δεκάλεπτο, μέχρι να μαλακώσουν, αλλά και να κρατάνε και λίγο...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.gandmclub.com