Από το: Chefoulis
Πλένουμε τα φασόλια και από το βράδυ τα έχουμε βάλει να μουλιάσουν. Αφού αδειάσουμε το πρώτο τους νερό την επόμενη ημέρα τα βάζουμε να πάρουν 2 βράσεις μαζί με τα καρότα που τα κόψαμε σε μικρά τεμάχια και ρίχνουμε μετά το νερό τους. Τα ξαναβάζουμε να βράσουν σε
χλιαρό νερό αυτή την φορά με όλα τα υλικά μας ψιλοκομμένα κρεμμυδάκι , ντοματούλες , καρότο , σέλινο , πιπεριά ή πάπρικα , σκόρδο , λάδι , αλάτι και για περίπου 2 ώρες τα αφήνουμε τα βράσουν καλά...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.chefoulis.gr
Πλένουμε τα φασόλια και από το βράδυ τα έχουμε βάλει να μουλιάσουν. Αφού αδειάσουμε το πρώτο τους νερό την επόμενη ημέρα τα βάζουμε να πάρουν 2 βράσεις μαζί με τα καρότα που τα κόψαμε σε μικρά τεμάχια και ρίχνουμε μετά το νερό τους. Τα ξαναβάζουμε να βράσουν σε
χλιαρό νερό αυτή την φορά με όλα τα υλικά μας ψιλοκομμένα κρεμμυδάκι , ντοματούλες , καρότο , σέλινο , πιπεριά ή πάπρικα , σκόρδο , λάδι , αλάτι και για περίπου 2 ώρες τα αφήνουμε τα βράσουν καλά...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.chefoulis.gr