Από το: G & M - Χρώμα... Ελληνικό!
Αντρικό πιάτο κυρίως και για όσους ξέρουν να τρώνε... Πλένουμε το κρέας και το κόβουμε σε μερίδες. Σε μία μεγάλη κατσαρόλα προσθέτουμε μπόλικο νερό, να καλύπτει καλά το κρέας μας και βράζουμε σε δυνατή φωτιά. Ξαφρίζουμε και χαμηλώνουμε τη φωτιά. Βράζουμε στη
συνέχεια για μπόλικη ώρα, όλη η διαδικασία περίπου δύο ώρες θα σας πάρει...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.gandmclub.com
Αντρικό πιάτο κυρίως και για όσους ξέρουν να τρώνε... Πλένουμε το κρέας και το κόβουμε σε μερίδες. Σε μία μεγάλη κατσαρόλα προσθέτουμε μπόλικο νερό, να καλύπτει καλά το κρέας μας και βράζουμε σε δυνατή φωτιά. Ξαφρίζουμε και χαμηλώνουμε τη φωτιά. Βράζουμε στη
συνέχεια για μπόλικη ώρα, όλη η διαδικασία περίπου δύο ώρες θα σας πάρει...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.gandmclub.com