Από το: dietup
Τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι με 2 κουταλιές λάδι, προσθέτουμε το φιδέ. Αφού πάρει ελάχιστο χρώμα προσθέτουμε τη ντομάτα, προσθέτουμε το ζωμό, αλάτι, πιπέρι και αφού πάρει μια βράση προσθέτουμε το πλιγούρι. Το αφήνουμε στη φωτιά για 10 λεπτά και σβήνουμε. Το σκεπάζουμε και
αφήνουμε μέχρι να...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://dietup.gr
Τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι με 2 κουταλιές λάδι, προσθέτουμε το φιδέ. Αφού πάρει ελάχιστο χρώμα προσθέτουμε τη ντομάτα, προσθέτουμε το ζωμό, αλάτι, πιπέρι και αφού πάρει μια βράση προσθέτουμε το πλιγούρι. Το αφήνουμε στη φωτιά για 10 λεπτά και σβήνουμε. Το σκεπάζουμε και
αφήνουμε μέχρι να...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://dietup.gr