Από το: G & M - Χρώμα... Ελληνικό!
Πλένουμε πολύ καλά το κουνέλι. Το στραγγίζουμε και το σκουπίζουμε. Αλατοπιπερώνουμε. Σε μία κατσαρόλα προσθέτουμε λάδι για να κάψει... Προσθέτουμε το κουνέλι μας ολόκληρο, επειδή μικρό, και το τσιγαρίζουμε πολύ καλά απ' όλες τις πλευρές του. Αφού το
τσιγαρίσουμε, το βγάζουμε από την κατσαρόλα και το βάζουμε στη γάστρα εν αναμονή... Στην κατσαρόλα με το ίδιο λάδι, προσθέτουμε τα κρεμμύδια μας σε φέτες και το σκόρδο και τα
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.gandmclub.com
Πλένουμε πολύ καλά το κουνέλι. Το στραγγίζουμε και το σκουπίζουμε. Αλατοπιπερώνουμε. Σε μία κατσαρόλα προσθέτουμε λάδι για να κάψει... Προσθέτουμε το κουνέλι μας ολόκληρο, επειδή μικρό, και το τσιγαρίζουμε πολύ καλά απ' όλες τις πλευρές του. Αφού το
τσιγαρίσουμε, το βγάζουμε από την κατσαρόλα και το βάζουμε στη γάστρα εν αναμονή... Στην κατσαρόλα με το ίδιο λάδι, προσθέτουμε τα κρεμμύδια μας σε φέτες και το σκόρδο και τα
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.gandmclub.com