Enjoy cooking
Browse through over
50,000 tasty recipes.

Ζύμη κουρού με ελαιόλαδο και γιαούρτι

Written By Unknown on Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2017 | Φεβρουαρίου 06, 2017

Μοναδικές «Συνταγές φαγητών» και γλυκών, επιλεγμένες από τις κορυφαίες διαδικτυακές κουζίνες.
Από το: Cook story
Μια ζύμη πολλαπλών χρήσεων μπορούμε να την κάνουμε τυροπιτάκια,βάση για τάρτα και ότι άλλο μπορούμε να φανταστούμε. Στον κάδο του μίξερ με το φτερό χτυπάμε το λάδι με το γιαούρτι και το αλάτι για πέντε λεπτά. Βάζουμε τον γάντζο ,το εξάρτημα για το ζύμωμα.

Σταδιακά προσθέτουμε το αλεύρι,μπορεί να χρειαστεί λίγο περισσότερο,θέλουμε ένα ζυμάρι μαλακό και εύπλαστο. 

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://cookstory.gr


SHARE

About Unknown