Από το: Cook story
Μια ζύμη πολλαπλών χρήσεων μπορούμε να την κάνουμε τυροπιτάκια,βάση για τάρτα και ότι άλλο μπορούμε να φανταστούμε. Στον κάδο του μίξερ με το φτερό χτυπάμε το λάδι με το γιαούρτι και το αλάτι για πέντε λεπτά. Βάζουμε τον γάντζο ,το εξάρτημα για το ζύμωμα.
Σταδιακά προσθέτουμε το αλεύρι,μπορεί να χρειαστεί λίγο περισσότερο,θέλουμε ένα ζυμάρι μαλακό και εύπλαστο.
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://cookstory.gr
Μια ζύμη πολλαπλών χρήσεων μπορούμε να την κάνουμε τυροπιτάκια,βάση για τάρτα και ότι άλλο μπορούμε να φανταστούμε. Στον κάδο του μίξερ με το φτερό χτυπάμε το λάδι με το γιαούρτι και το αλάτι για πέντε λεπτά. Βάζουμε τον γάντζο ,το εξάρτημα για το ζύμωμα.
Σταδιακά προσθέτουμε το αλεύρι,μπορεί να χρειαστεί λίγο περισσότερο,θέλουμε ένα ζυμάρι μαλακό και εύπλαστο.
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://cookstory.gr