Από το: Συνταγές και Συμβουλές Μαγειρικής
Απλώνουμε πρώτα λίγο αλεύρι ή νισεστέ ή κόρν φλάουρ καλύτερα επάνω στον πάγκο εργασίας μας. Τοποθετούμε εκεί ανοικτό το φύλλο της σφολιάτας με τη στενή πλευρά του προς το μέρος μας και με τον πλάστη το ανοίγουμε ακόμη περισσότερο σε πλάτος και σε μήκος. Έτσι
θα γίνει πιο λεπτό. Σε φάρδος περίπου 10-12 εκ. απλώνουμε την ketchup και μετά τη μουστάρδα. Σειρά έχουν τώρα οι φέτες του μπέικον τις οποίες στρώνουμε έτσι ώστε η μια να μισοκαλύπτει την προηγούμενη.
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.e-sofia.gr
Απλώνουμε πρώτα λίγο αλεύρι ή νισεστέ ή κόρν φλάουρ καλύτερα επάνω στον πάγκο εργασίας μας. Τοποθετούμε εκεί ανοικτό το φύλλο της σφολιάτας με τη στενή πλευρά του προς το μέρος μας και με τον πλάστη το ανοίγουμε ακόμη περισσότερο σε πλάτος και σε μήκος. Έτσι
θα γίνει πιο λεπτό. Σε φάρδος περίπου 10-12 εκ. απλώνουμε την ketchup και μετά τη μουστάρδα. Σειρά έχουν τώρα οι φέτες του μπέικον τις οποίες στρώνουμε έτσι ώστε η μια να μισοκαλύπτει την προηγούμενη.
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.e-sofia.gr