Enjoy cooking
Browse through over
50,000 tasty recipes.

Μπεϊκονόπιτα με σφολιάτα

Written By Θάνος Ρουμάνης on Τρίτη, 25 Σεπτεμβρίου 2018 | Σεπτεμβρίου 25, 2018

Μοναδικές «Συνταγές φαγητών» και γλυκών, επιλεγμένες από τις κορυφαίες διαδικτυακές κουζίνες.
Από το: Συνταγές και Συμβουλές Μαγειρικής
Απλώνουμε πρώτα λίγο αλεύρι ή νισεστέ ή κόρν φλάουρ καλύτερα επάνω στον πάγκο εργασίας μας. Τοποθετούμε εκεί ανοικτό το φύλλο της σφολιάτας  με τη στενή πλευρά του προς το μέρος μας και με τον πλάστη το ανοίγουμε ακόμη περισσότερο σε πλάτος και σε μήκος. Έτσι

θα γίνει πιο λεπτό. Σε φάρδος περίπου 10-12 εκ. απλώνουμε την ketchup και μετά τη μουστάρδα. Σειρά έχουν τώρα οι φέτες του μπέικον τις οποίες στρώνουμε έτσι ώστε η μια να μισοκαλύπτει την προηγούμενη.

Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.e-sofia.gr


SHARE

About Θάνος Ρουμάνης