Από το: Οι Θησαυροί Της Κουζίνας
Τα λαζάνια με κιμά είναι το εναλλακτικό παστίτσιο. Ένα αγαπημένο ιταλικό πιάτο που πλέον το τρώμε αρκετά συχνά και στην Ελλάδα. Στο λάδι τσιγαρίζουμε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι και το ψιλοκομμένο σκόρδο. Βάζουμε τον κιμά μαζί να καβουρδιστεί καλά μέχρι να εξατμιστούν
όλα τα υγρά του. Σβήνουμε με το κρασί. Προσθέτουμε μέσα τη σάλτσα και τα ντοματάκια, αλάτι και πιπέρι.
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://thisauroikouzinas-syntages.blogspot.gr
Τα λαζάνια με κιμά είναι το εναλλακτικό παστίτσιο. Ένα αγαπημένο ιταλικό πιάτο που πλέον το τρώμε αρκετά συχνά και στην Ελλάδα. Στο λάδι τσιγαρίζουμε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι και το ψιλοκομμένο σκόρδο. Βάζουμε τον κιμά μαζί να καβουρδιστεί καλά μέχρι να εξατμιστούν
όλα τα υγρά του. Σβήνουμε με το κρασί. Προσθέτουμε μέσα τη σάλτσα και τα ντοματάκια, αλάτι και πιπέρι.
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://thisauroikouzinas-syntages.blogspot.gr