Από το: Kitchenstori.es
Ψητό Φιλέτο φρέσκου σολομού, μαριναρισμένο σε μια γευστική και πικάντικη σάλτσα, φτιαγμένη από σόγια σως, πράσινο κρεμμυδάκι, πολτοποιημένο σκόρδο, καυτερή κόκκινη πιπερίτσα τσίλι και τζίντζερ. Ο συνολικός χρόνος - προετοιμασίας και ψησίματος για να το
έχουμε έτοιμο σερβιρισμένο στο τραπέζι μας- είναι μόλις 40′. Για να παραμείνει ζουμερό και ακαταμάχητα γευστικό το ψήνουμε μόνο 10′-15′.
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.kitchenstori.es
Ψητό Φιλέτο φρέσκου σολομού, μαριναρισμένο σε μια γευστική και πικάντικη σάλτσα, φτιαγμένη από σόγια σως, πράσινο κρεμμυδάκι, πολτοποιημένο σκόρδο, καυτερή κόκκινη πιπερίτσα τσίλι και τζίντζερ. Ο συνολικός χρόνος - προετοιμασίας και ψησίματος για να το
έχουμε έτοιμο σερβιρισμένο στο τραπέζι μας- είναι μόλις 40′. Για να παραμείνει ζουμερό και ακαταμάχητα γευστικό το ψήνουμε μόνο 10′-15′.
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.kitchenstori.es