Από το: Οι Θησαυροί Της Κουζίνας
Νόστιμα και πικάντικα ρεβύθια αρωματισμένα με μπαχαρικά, χωρίς κόπο και δυσκολία. Έχουμε μουλιάσει από το προηγούμενο βράδυ τα ρεβύθια σε νερό για να φουσκώσουν. Την επόμενη μέρα τα βράζουμε σε νερό μέχρι να μαλακώσουν καλά. Στο λάδι τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι
και το σκόρδο για λίγο...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://thisauroikouzinas-syntages.blogspot.gr
Νόστιμα και πικάντικα ρεβύθια αρωματισμένα με μπαχαρικά, χωρίς κόπο και δυσκολία. Έχουμε μουλιάσει από το προηγούμενο βράδυ τα ρεβύθια σε νερό για να φουσκώσουν. Την επόμενη μέρα τα βράζουμε σε νερό μέχρι να μαλακώσουν καλά. Στο λάδι τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι
και το σκόρδο για λίγο...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://thisauroikouzinas-syntages.blogspot.gr