Από το: Il laboratorio di mm_skg
Ακόμη μία συνταγή γιά φοκάτσα, με υπέροχη, αφράτη ψίχα και τραγανή κόρα! Το μυστικό γιά την αφράτη ζύμη είναι βέβαια το γάλα; έχουμε ξαναμιλήσει γι΄αυτού του είδους την ζύμη στα ψωμάκια γιά χάμπουργκερ. Σήμερα όμως θα την απολαύσουμε σε φοκάτσια! Με τις δόσεις
της συνταγής, μπορείτε να φτιάξετε μία μεγάλη φοκάτσα, 2 μικρότερες (όπως έκανα εγώ) αλλά και μικρά φοκατσάκια, τα οποία είναι τέλεια για μπουφέ! Γιά την γαρνιτούρα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε διάφορα υλικά, ανάλογα με το...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: https://illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
Ακόμη μία συνταγή γιά φοκάτσα, με υπέροχη, αφράτη ψίχα και τραγανή κόρα! Το μυστικό γιά την αφράτη ζύμη είναι βέβαια το γάλα; έχουμε ξαναμιλήσει γι΄αυτού του είδους την ζύμη στα ψωμάκια γιά χάμπουργκερ. Σήμερα όμως θα την απολαύσουμε σε φοκάτσια! Με τις δόσεις
της συνταγής, μπορείτε να φτιάξετε μία μεγάλη φοκάτσα, 2 μικρότερες (όπως έκανα εγώ) αλλά και μικρά φοκατσάκια, τα οποία είναι τέλεια για μπουφέ! Γιά την γαρνιτούρα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε διάφορα υλικά, ανάλογα με το...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: https://illaboratoriodimmskg.blogspot.gr