Enjoy cooking
Browse through over
50,000 tasty recipes.

Σπιτικό παστέλι

Written By Unknown on Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2017 | Φεβρουαρίου 07, 2017

Μοναδικές «Συνταγές φαγητών» και γλυκών, επιλεγμένες από τις κορυφαίες διαδικτυακές κουζίνες.
Από το: Συνταγές και Συμβουλές Μαγειρικής
Βάζουμε το μισό σουσάμι σε πλατύ αντικολλητικό τηγάνι, σε μέτρια φωτιά και το καβουρδίζουμε για 5 λεπτά περίπου. Ανακατεύουμε συνεχώς με προσοχή γιατί μπορεί πολύ εύκολα να καεί. Επαναλαμβάνουμε την ίδια διαδικασία με την υπόλοιπη ποσότητα του σουσαμιού.

Σε μια βαθιά κατσαρόλα βάζουμε το μέλι με την φλούδα του λεμονιού και την τοποθετούμε στη φωτιά, σε χαμηλή θερμοκρασία. Στη διάρκεια του βρασμού θα χρειαστεί να ξαφρίσουμε. Μόλις αρχίσει το μέλι να κάνει φουσκάλες – μετά από 5 λεπτά περίπου – ρίχν...

Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.e-sofia.gr


SHARE

About Unknown