Από το: Τante Kiki
Των Αγίων Θεοδώρων σήμερα και στο χωριό της μητέρας μου έφτιαχναν κόλλυβα και "κολλυβόσμο" δηλαδή ασουρέ, που τον κερνούσαν μαζί με τα κόλλυβα. Έστω και αργά, λοιπόν, θα σας δώσω το παραδοσιακό αυτό κέρασμα, με τον τρόπο που το έφτιαχναν. Βράζουμε τα
200 γρ. σιτάρι με 10 φλιτζάνια νερό για 2-3 ώρες, μέχρι να μαλακώσει. Ανανεώνουμε το νερό όταν τελειώνει. Σε αντικολλητικό τηγάνι, καβουρδίζουμε το αλεύρι έως ότου το χρώμα του να γίνει ανοιχτό καστανό. Όταν το σιτάρι είναι έτοιμο, κατεβάζουμε τη κατσαρ...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://tantekiki.blogspot.gr
Των Αγίων Θεοδώρων σήμερα και στο χωριό της μητέρας μου έφτιαχναν κόλλυβα και "κολλυβόσμο" δηλαδή ασουρέ, που τον κερνούσαν μαζί με τα κόλλυβα. Έστω και αργά, λοιπόν, θα σας δώσω το παραδοσιακό αυτό κέρασμα, με τον τρόπο που το έφτιαχναν. Βράζουμε τα
200 γρ. σιτάρι με 10 φλιτζάνια νερό για 2-3 ώρες, μέχρι να μαλακώσει. Ανανεώνουμε το νερό όταν τελειώνει. Σε αντικολλητικό τηγάνι, καβουρδίζουμε το αλεύρι έως ότου το χρώμα του να γίνει ανοιχτό καστανό. Όταν το σιτάρι είναι έτοιμο, κατεβάζουμε τη κατσαρ...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://tantekiki.blogspot.gr