Από το: Αθηνόραμα unami.gr
Ζεσταίνετε το ελαιόλαδο και σοτάρετε το σιμιγδάλι με τα αμύγδαλα σε χαμηλή φωτιά, ανακατεύοντας συνεχώς μέχρι να ξανθύνει. Ρίχνετε τη ζάχαρη, τις σταφίδες και 2 φλιτζάνια βραστό νερό και ανακατεύετε συνεχώς μέχρι να δέσει το μείγμα. Σκεπάζετε την κατσαρόλα με
βαμβακερή πετσέτα και αφήνετε τον χαλβά να σταθεί για 20 περίπου και να στεγνώσει. Τον μεταφέρετε σε φόρμα και τον σερβίρετε πασπαλισμένο με σκόνη κανέλα.
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.athinorama.gr/umami/
Ζεσταίνετε το ελαιόλαδο και σοτάρετε το σιμιγδάλι με τα αμύγδαλα σε χαμηλή φωτιά, ανακατεύοντας συνεχώς μέχρι να ξανθύνει. Ρίχνετε τη ζάχαρη, τις σταφίδες και 2 φλιτζάνια βραστό νερό και ανακατεύετε συνεχώς μέχρι να δέσει το μείγμα. Σκεπάζετε την κατσαρόλα με
βαμβακερή πετσέτα και αφήνετε τον χαλβά να σταθεί για 20 περίπου και να στεγνώσει. Τον μεταφέρετε σε φόρμα και τον σερβίρετε πασπαλισμένο με σκόνη κανέλα.
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.athinorama.gr/umami/