Enjoy cooking
Browse through over
50,000 tasty recipes.

Χαλβάς νηστίσιμος

Written By Unknown on Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2017 | Φεβρουαρίου 18, 2017

Μοναδικές «Συνταγές φαγητών» και γλυκών, επιλεγμένες από τις κορυφαίες διαδικτυακές κουζίνες.
Από το: Αθηνόραμα unami.gr
Ζεσταίνετε το ελαιόλαδο και σοτάρετε το σιμιγδάλι με τα αμύγδαλα σε χαμηλή φωτιά, ανακατεύοντας συνεχώς μέχρι να ξανθύνει. Ρίχνετε τη ζάχαρη, τις σταφίδες και 2 φλιτζάνια βραστό νερό και ανακατεύετε συνεχώς μέχρι να δέσει το μείγμα. Σκεπάζετε την κατσαρόλα με

βαμβακερή πετσέτα και αφήνετε τον χαλβά να σταθεί για 20 περίπου και να στεγνώσει. Τον μεταφέρετε σε φόρμα και τον σερβίρετε πασπαλισμένο με σκόνη κανέλα. 

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.athinorama.gr/umami/


SHARE

About Unknown