Από το: Της πείνας τα... καμώματα
Πλένουμε τα σαλιγκάρια 3-4 φορές και καθαρίζουμε τα κελύφη τους από τυχόν χώματα. Σ' ένα διχτυωτό τσουβαλάκι (π.χ. από πατάτες) ρίχνουμε τα σαλιγκάρια μαζί με κομματάκια φιδέ και λίγο μαρουλάκι. Χρησιμοποιούμε διχτυωτό, για να αερίζονται. Δένουμε ή κλείνουμε το
τσουβαλάκι, για να μη φύγουν, το βάζουμε μέσα σ' ένα ταψάκι και τα αφήνουμε για 24 ώρες. Η διαδικασία αυτή του ταΐσματος βοηθάει στο να βγάλουν τα σαλιγκάρια τα περιττώματά τους και να είναι καθαρά.
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://syntageskamomata.blogspot.gr
Πλένουμε τα σαλιγκάρια 3-4 φορές και καθαρίζουμε τα κελύφη τους από τυχόν χώματα. Σ' ένα διχτυωτό τσουβαλάκι (π.χ. από πατάτες) ρίχνουμε τα σαλιγκάρια μαζί με κομματάκια φιδέ και λίγο μαρουλάκι. Χρησιμοποιούμε διχτυωτό, για να αερίζονται. Δένουμε ή κλείνουμε το
τσουβαλάκι, για να μη φύγουν, το βάζουμε μέσα σ' ένα ταψάκι και τα αφήνουμε για 24 ώρες. Η διαδικασία αυτή του ταΐσματος βοηθάει στο να βγάλουν τα σαλιγκάρια τα περιττώματά τους και να είναι καθαρά.
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://syntageskamomata.blogspot.gr