Από το: Συνταγές και Συμβουλές Μαγειρικής
Aρχικά ετοιμάζουμε το σιρόπι, γιατί θα πρέπει να είναι εντελώς κρύο, όταν βγάλουμε τις φλογέρες από το φούρνο: βάζουμε σε μία κατσαρόλα το νερό, τη ζάχαρη και τις ροδέλες πορτοκαλιού και το αφήνουμε να βράσει για 10-12 λεπτά, ώσπου να δέσει αρκετά (θα πρέπει να
γίνει λίγο πιο αρύ από το σιρόπι των γλυκών του κουταλιού). Αφού ετοιμάσουμε το σιρόπι, το κατεβάζουμε από τη φωτιά και το αφήνουμε να κρυώσει. Στη συνέχεια ετοιμάζουμε τη γέμιση: πολτοποιούμε τη μυζήθρα και την...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.e-sofia.gr
Aρχικά ετοιμάζουμε το σιρόπι, γιατί θα πρέπει να είναι εντελώς κρύο, όταν βγάλουμε τις φλογέρες από το φούρνο: βάζουμε σε μία κατσαρόλα το νερό, τη ζάχαρη και τις ροδέλες πορτοκαλιού και το αφήνουμε να βράσει για 10-12 λεπτά, ώσπου να δέσει αρκετά (θα πρέπει να
γίνει λίγο πιο αρύ από το σιρόπι των γλυκών του κουταλιού). Αφού ετοιμάσουμε το σιρόπι, το κατεβάζουμε από τη φωτιά και το αφήνουμε να κρυώσει. Στη συνέχεια ετοιμάζουμε τη γέμιση: πολτοποιούμε τη μυζήθρα και την...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.e-sofia.gr