Από το: Κρητικά τραπεζώματα
Τα λυχναράκια μας φέτος, τα φτιάξαμε με ελαιόλαδο και φρέσκια μυζήθρα, και βγήκαν σούπερ τραγανά και υπέροχα. Σήμα κατατεθέν για το Πάσχα τα λυχναράκια εδώ, και απαραίτητα σε κάθε τραπέζι, όπως και τα ανεβατά (καινούργια συνταγή στην επόμενη ανάρτηση). Για την
ζύμη: Ανακατεύουμε με το σύρμα, τη ζάχαρη με το ελαιόλαδο και το αυγό. Συνεχίζουμε, βάζοντας το γιαούρτι, το μπέικιν, τη βανίλια, και τη σόδα που διαλύσαμε μέσα στο χυμό πορτοκαλιού...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://cretatrapezomata.blogspot.gr
Τα λυχναράκια μας φέτος, τα φτιάξαμε με ελαιόλαδο και φρέσκια μυζήθρα, και βγήκαν σούπερ τραγανά και υπέροχα. Σήμα κατατεθέν για το Πάσχα τα λυχναράκια εδώ, και απαραίτητα σε κάθε τραπέζι, όπως και τα ανεβατά (καινούργια συνταγή στην επόμενη ανάρτηση). Για την
ζύμη: Ανακατεύουμε με το σύρμα, τη ζάχαρη με το ελαιόλαδο και το αυγό. Συνεχίζουμε, βάζοντας το γιαούρτι, το μπέικιν, τη βανίλια, και τη σόδα που διαλύσαμε μέσα στο χυμό πορτοκαλιού...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://cretatrapezomata.blogspot.gr