Από το: Οι Θησαυροί Της Κουζίνας
Πολύ απλό, πολύ εύκολο, πολύ οικονομικό φαγητό και ειδικά για τις μέρες της νηστείας είναι τέλειο. Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και το τσιγαρίζουμε στο λάδι. Βάζουμε και τα φασόλια μαζί να λαδωθούν κι αυτά στο τσιγάρισμα. Σβήνουμε με το χυμό λεμονιού. Βάζουμε αλάτι, πιπέρι και
νερό. Ψιλοκόβουμε τον άνηθο και το μαϊντανό και τα προσθέτουμε μέσα. Αφήνουμε τα φασόλια να μαγειρευτούν για περίπου 1 ώρα σε σιγανή φωτιά...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://thisauroikouzinas-syntages.blogspot.gr
Πολύ απλό, πολύ εύκολο, πολύ οικονομικό φαγητό και ειδικά για τις μέρες της νηστείας είναι τέλειο. Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και το τσιγαρίζουμε στο λάδι. Βάζουμε και τα φασόλια μαζί να λαδωθούν κι αυτά στο τσιγάρισμα. Σβήνουμε με το χυμό λεμονιού. Βάζουμε αλάτι, πιπέρι και
νερό. Ψιλοκόβουμε τον άνηθο και το μαϊντανό και τα προσθέτουμε μέσα. Αφήνουμε τα φασόλια να μαγειρευτούν για περίπου 1 ώρα σε σιγανή φωτιά...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://thisauroikouzinas-syntages.blogspot.gr