Από το: Συνταγές και Συμβουλές Μαγειρικής
Ανοίγουμε το φύλλο της σφολιάτας πάνω στον πάγκο εργασίας έχοντας μπροστά μας τη πιο μακριά πλευρά του. Καλύπτουμε με μερέντα σχεδόν όλη την επιφάνεια, όπως φαίνεται στη
φωτογραφία. Διπλώνουμε προς τα μέσα τις δύο άκρες ώστε να πέσουν αντικριστά
στο κέντρο του φύλλου. Απλώνουμε στο ένα από τα δύο διπλωμένα μέρη λίγη μερέντα ή όποια άλλη πραλίνα φουντουκιού έχουμε διαθέσιμη. Ξαναδιπλώνουμε κι έτσι παίρνουμε ένα ρολό με 4 μέρη σφολιάτας. Βουτυρώνουμε πολύ καλά τη...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.e-sofia.gr
Ανοίγουμε το φύλλο της σφολιάτας πάνω στον πάγκο εργασίας έχοντας μπροστά μας τη πιο μακριά πλευρά του. Καλύπτουμε με μερέντα σχεδόν όλη την επιφάνεια, όπως φαίνεται στη
φωτογραφία. Διπλώνουμε προς τα μέσα τις δύο άκρες ώστε να πέσουν αντικριστά
στο κέντρο του φύλλου. Απλώνουμε στο ένα από τα δύο διπλωμένα μέρη λίγη μερέντα ή όποια άλλη πραλίνα φουντουκιού έχουμε διαθέσιμη. Ξαναδιπλώνουμε κι έτσι παίρνουμε ένα ρολό με 4 μέρη σφολιάτας. Βουτυρώνουμε πολύ καλά τη...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.e-sofia.gr