Από το: Miamiam
Συνήθως τα κέικ που φτιάχνουμε στην Ελλάδα είναι χημικής διόγκωσης. Μια αντίδραση στο baking powder δίνει CO2 με αποτέλεσμα το κέικ να διογκώνεται. Αυτό το κέικ διογκώνεται με μαγιά. Και ενώ όλα τα άλλα κέικ βγαίνουν σαν ένας πηχτός χυλός, αυτό είναι ζύμη. Το αποτέλεσμα όμως είναι εξαιρετικό και διαφορετικό από αυτά που έχετε συνηθίσει. Η
συνταγή (Από Martha Stewart Living, March 2011 Edition). Θα σας πάρει περίπου 3ώρες. Σε ένα φλιτζάνι ρίχνουμε την μαγιά, το γάλα και μια πρέζα από την ζάχαρη. Το αφήνουμε μέχρι να αφρίσει για περίπου 5λεπτά...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.miamiam.gr
Συνήθως τα κέικ που φτιάχνουμε στην Ελλάδα είναι χημικής διόγκωσης. Μια αντίδραση στο baking powder δίνει CO2 με αποτέλεσμα το κέικ να διογκώνεται. Αυτό το κέικ διογκώνεται με μαγιά. Και ενώ όλα τα άλλα κέικ βγαίνουν σαν ένας πηχτός χυλός, αυτό είναι ζύμη. Το αποτέλεσμα όμως είναι εξαιρετικό και διαφορετικό από αυτά που έχετε συνηθίσει. Η
συνταγή (Από Martha Stewart Living, March 2011 Edition). Θα σας πάρει περίπου 3ώρες. Σε ένα φλιτζάνι ρίχνουμε την μαγιά, το γάλα και μια πρέζα από την ζάχαρη. Το αφήνουμε μέχρι να αφρίσει για περίπου 5λεπτά...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.miamiam.gr