Από το: Γλυκιές Ιστορίες
Στραγγίζουμε τον τόνο απο το λάδι και τον "μαδάμε" με ένα πηρουνάκι. Τρίβουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο και τα τσιγαρίζουμε σε ελαιόλαδο. Ρίχνουμε τον τόνο, ανακατεύουμε συνέχεια για 1 λεπτό περίπου και σβήνουμε με το ούζο. Ρίχνουμε τη ντομάτα, το αλάτι, τα πιπέρια,
και λίγο νερό. Ανακατεύουμε συχνά και αφήνουμε να βράσει η σάλτσα για περίπου 20 λεπτά. Μπορούμε αν θέλουμε να ανακατέψουμε την σάλτσα με τα μαρακόνια. Συνοδεύεται και με τριμμένο τυράκι. Διακοσμούμε με τα φυλλαράκια μέντας ή δυόσμου ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://glykesistories.blogspot.gr
Στραγγίζουμε τον τόνο απο το λάδι και τον "μαδάμε" με ένα πηρουνάκι. Τρίβουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο και τα τσιγαρίζουμε σε ελαιόλαδο. Ρίχνουμε τον τόνο, ανακατεύουμε συνέχεια για 1 λεπτό περίπου και σβήνουμε με το ούζο. Ρίχνουμε τη ντομάτα, το αλάτι, τα πιπέρια,
και λίγο νερό. Ανακατεύουμε συχνά και αφήνουμε να βράσει η σάλτσα για περίπου 20 λεπτά. Μπορούμε αν θέλουμε να ανακατέψουμε την σάλτσα με τα μαρακόνια. Συνοδεύεται και με τριμμένο τυράκι. Διακοσμούμε με τα φυλλαράκια μέντας ή δυόσμου ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://glykesistories.blogspot.gr