Enjoy cooking
Browse through over
50,000 tasty recipes.

Λαγάνα

Written By Unknown on Πέμπτη 2 Μαρτίου 2017 | Μαρτίου 02, 2017

Μοναδικές «Συνταγές φαγητών» και γλυκών, επιλεγμένες από τις κορυφαίες διαδικτυακές κουζίνες.
Από το: Γλυκό - Αλμυρό
H Λαγάνα είναι το ψωμί που όλοι τρώμε την Καθαρά Δευτέρα. Γιατί να μη το φτιάξετε μόνοι σας; Η συνταγή είναι πανεύκολη και το αλεύρι Robin Hood δίνει την τέλεια υφή στη ζύμη! Αυτή είναι μια ακόμη συνταγή για τα Food Blog Awards από το ΒΗΜΑ Gourmet. Ανακατεύουμε το
νερό με τη μαγιά, τη 1 κ.σ. ζάχαρη και το ελαιόλαδο. Ανακατεύουμε καλά. Ρίχνουμε το αλεύρι και ζυμώνουμε στο μίξερ ή στο χέρι για 5-10 λεπτά. Αφήνουμε να ξεκουραστεί για 1 ώρα ή μέχρι να διπλασιαστεί. Ανοίγουμε τη ζύμη σε μακρόστενο σχήμα και αφήν...
 

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://glykoalmyro.gr


SHARE

About Unknown