Από το: Το μυαλό στο... φαγητό
Διαλύουμε τη μαγιά σε χλιαρό γάλα μέσα σε ένα μπολ. Λιώνουμε το βιτάμ και το βάζουμε στο μπολ. Βάζουμε και τα υπόλοιπα υλικά μας. Την αφήνουμε μισή ώρα να φουσκώσει. Παίρνουμε τη ζύμη και με τον πλάστη ανοίγουμε ένα χοντρό φύλλο. Στρώνουμε τα υλικά μας και το κάνουμε ρολό, έπειτα κόβουμε φέτες και
τις αραδιάζουμε στο ταψί αφού έχουμε στρώσει λαδόκολα. Ψήνουμε στους 200 βαθμούς πάνω κάτω, για μισή ώρα περίπου.
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://tomyalostofagito.gr
Διαλύουμε τη μαγιά σε χλιαρό γάλα μέσα σε ένα μπολ. Λιώνουμε το βιτάμ και το βάζουμε στο μπολ. Βάζουμε και τα υπόλοιπα υλικά μας. Την αφήνουμε μισή ώρα να φουσκώσει. Παίρνουμε τη ζύμη και με τον πλάστη ανοίγουμε ένα χοντρό φύλλο. Στρώνουμε τα υλικά μας και το κάνουμε ρολό, έπειτα κόβουμε φέτες και
τις αραδιάζουμε στο ταψί αφού έχουμε στρώσει λαδόκολα. Ψήνουμε στους 200 βαθμούς πάνω κάτω, για μισή ώρα περίπου.
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://tomyalostofagito.gr