Από το: dietup
Αφήνουμε τα φύλλα κουρού να ξεπαγώσουν σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Αλείφουμε το κάτω μέρος ενός ταψιού (ή πυρέξ) με λίγο ελαιόλαδο, και στη συνέχεια στρώνουμε από πάνω το ένα φύλλο κουρού. Σε μια κατσαρόλα ζεματίζουμε το σπανάκι, στη συνέχεια το
βγάζουμε και το αφήνουμε να στραγγίσει καλά σε τρυπητό σκεύος. Βάζουμε στην κατσαρόλα το ελαιόλαδο (αφήνοντας ελάχιστο για να αλείψουμε το πάνω φύλλο της πίτας) και τσιγαρίζουμε αρχικά τα κρεμμύδια...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://dietup.gr
Αφήνουμε τα φύλλα κουρού να ξεπαγώσουν σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Αλείφουμε το κάτω μέρος ενός ταψιού (ή πυρέξ) με λίγο ελαιόλαδο, και στη συνέχεια στρώνουμε από πάνω το ένα φύλλο κουρού. Σε μια κατσαρόλα ζεματίζουμε το σπανάκι, στη συνέχεια το
βγάζουμε και το αφήνουμε να στραγγίσει καλά σε τρυπητό σκεύος. Βάζουμε στην κατσαρόλα το ελαιόλαδο (αφήνοντας ελάχιστο για να αλείψουμε το πάνω φύλλο της πίτας) και τσιγαρίζουμε αρχικά τα κρεμμύδια...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://dietup.gr