Από το: Συνταγές και Συμβουλές Μαγειρικής
Σε βαθύ μπολ χτυπάμε στο μίξερ πρώτα το λάδι με τη ζάχαρη για 1 λεπτό. Στη συνέχεια προσθέτουμε το χυμό πορτοκαλιού, το κονιάκ, το ξύσμα και το μπέκιν, χωρίς να σταματήσουμε το χτύπημα. Βλέπουμε ότι το μίγμα αφρίζει. Αυτό οφείλεται στο μπέκιν. Τώρα
θ΄αρχίσουμε να ρίχνουμε το αλεύρι σε δόσεις. Στην αρχή δουλεύουμε με το μίξερ και όταν αρχίσει η ζύμη να σφίγγει, θα συνεχίσουμε το ζύμωμα με το χέρι. Πρέπει να πάρουμε μια αρκετά σφικτή ζύμη η οποία δεν θα κολλάει καθόλου...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.e-sofia.gr
Σε βαθύ μπολ χτυπάμε στο μίξερ πρώτα το λάδι με τη ζάχαρη για 1 λεπτό. Στη συνέχεια προσθέτουμε το χυμό πορτοκαλιού, το κονιάκ, το ξύσμα και το μπέκιν, χωρίς να σταματήσουμε το χτύπημα. Βλέπουμε ότι το μίγμα αφρίζει. Αυτό οφείλεται στο μπέκιν. Τώρα
θ΄αρχίσουμε να ρίχνουμε το αλεύρι σε δόσεις. Στην αρχή δουλεύουμε με το μίξερ και όταν αρχίσει η ζύμη να σφίγγει, θα συνεχίσουμε το ζύμωμα με το χέρι. Πρέπει να πάρουμε μια αρκετά σφικτή ζύμη η οποία δεν θα κολλάει καθόλου...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.e-sofia.gr