Enjoy cooking
Browse through over
50,000 tasty recipes.

Κουλουράκια πορτοκαλιού γεμιστά με χαλβά (νηστίσιμα)

Written By Unknown on Τετάρτη 29 Μαρτίου 2017 | Μαρτίου 29, 2017

Μοναδικές «Συνταγές φαγητών» και γλυκών, επιλεγμένες από τις κορυφαίες διαδικτυακές κουζίνες.
Από το: Συνταγές και Συμβουλές Μαγειρικής
Σε βαθύ μπολ χτυπάμε στο μίξερ πρώτα το λάδι με τη ζάχαρη για 1 λεπτό. Στη συνέχεια προσθέτουμε το χυμό πορτοκαλιού, το κονιάκ, το ξύσμα και το μπέκιν, χωρίς να σταματήσουμε το χτύπημα. Βλέπουμε ότι το μίγμα αφρίζει. Αυτό οφείλεται στο μπέκιν. Τώρα

θ΄αρχίσουμε να ρίχνουμε το αλεύρι σε δόσεις. Στην αρχή δουλεύουμε με το μίξερ και όταν αρχίσει η ζύμη να σφίγγει, θα συνεχίσουμε το ζύμωμα με το χέρι. Πρέπει να πάρουμε μια αρκετά σφικτή ζύμη η οποία δεν θα κολλάει καθόλου...

Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.e-sofia.gr


SHARE

About Unknown