Από το: Kitchenstori.es
Αν και οι διεκδικητές της καταγωγής του είναι οι Αυστριακοί και οι Γερμανοί εμάς δεν μας απασχολεί, αφού λίγο πολύ όλη η Κεντρική Ευρώπη μα και τα Βαλκάνια έχουν να επιδείξουν παρόμοιες «πίτες» σε μορφή ρολού και με φρούτα στο εσωτερικό τους. Άπειρες παραλλαγές μα ο
συνδυασμός της λεπτής, τραγανής ζύμης στην πολυεπίπεδη μορφή του ρολού και με τα μαλακά, γλυκά φρούτα στο εσωτερικό του είναι ο νικητής της γεύσης. Υπέροχα αρώματα, υπόξινες γεύσεις, γλυκές εκπλήξεις από την παρουσία της...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.kitchenstori.es
Αν και οι διεκδικητές της καταγωγής του είναι οι Αυστριακοί και οι Γερμανοί εμάς δεν μας απασχολεί, αφού λίγο πολύ όλη η Κεντρική Ευρώπη μα και τα Βαλκάνια έχουν να επιδείξουν παρόμοιες «πίτες» σε μορφή ρολού και με φρούτα στο εσωτερικό τους. Άπειρες παραλλαγές μα ο
συνδυασμός της λεπτής, τραγανής ζύμης στην πολυεπίπεδη μορφή του ρολού και με τα μαλακά, γλυκά φρούτα στο εσωτερικό του είναι ο νικητής της γεύσης. Υπέροχα αρώματα, υπόξινες γεύσεις, γλυκές εκπλήξεις από την παρουσία της...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.kitchenstori.es