Από το: Γλυκιές Ιστορίες
Βάζουμε όλα τα υλικά για τα κεφτεδάκια σε ένα μπολ και ζυμώνουμε το μείγμα. Πλάθουμε τα κεφτεδάκια , τα αλευρώνουμε και τηγανίζουμε σε φρέσκο ελαιόλαδο. Αφήνουμε σε απορροφητικό χαρτί. Ετοιμάζουμε την σάλτσα τσιγγαρίζουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο το καρότο ελαφρά,
σβύνουμε με το κρασί προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά και σιγοβράζουμε για 20 λεπτά περίπου. Στην σάλτσα προσθέτουμε τα τηγανισμένα κεφτεδάκια και συνεχίζουμε το βράσιμο για 10 ακόμα λεπτά. Ετοιμάζουμε τον πουρέ πλένοντας...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://glykesistories.blogspot.gr
Βάζουμε όλα τα υλικά για τα κεφτεδάκια σε ένα μπολ και ζυμώνουμε το μείγμα. Πλάθουμε τα κεφτεδάκια , τα αλευρώνουμε και τηγανίζουμε σε φρέσκο ελαιόλαδο. Αφήνουμε σε απορροφητικό χαρτί. Ετοιμάζουμε την σάλτσα τσιγγαρίζουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο το καρότο ελαφρά,
σβύνουμε με το κρασί προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά και σιγοβράζουμε για 20 λεπτά περίπου. Στην σάλτσα προσθέτουμε τα τηγανισμένα κεφτεδάκια και συνεχίζουμε το βράσιμο για 10 ακόμα λεπτά. Ετοιμάζουμε τον πουρέ πλένοντας...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://glykesistories.blogspot.gr