Από το: Κρητικά τραπεζώματα
Δεν υπάρχει φούρνος εδώ στην Κρήτη που να μην βγάζει κάθε πρωί αυτά τα πεντανόστιμα αφράτα μοσχομυριστά καλιτσούνια σε ατομικό μέγεθος. Σε μια λεκάνη ετοιμάζουμε τη μυζήθρα ανακατεύοντας τη με τη ζάχαρη το αυγό και τις βανίλιες. Κάνουμε το προζύμι
ανακατεύοντας σε μπολ το χλιαρό γάλα τη μαγιά 1 κ.γ.ζάχαρη και 2/3 της κούπας αλεύρι. Αφήνουμε σε ζεστό μέρος να φουσκώσει (εγώ το βάζω στο φούρνο στους 50 βαθμούς) Σε ένα άλλο μπολ ανακατεύουμε το λάδι τη ζάχαρη το κανελόζουμο...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://cretatrapezomata.blogspot.gr
Δεν υπάρχει φούρνος εδώ στην Κρήτη που να μην βγάζει κάθε πρωί αυτά τα πεντανόστιμα αφράτα μοσχομυριστά καλιτσούνια σε ατομικό μέγεθος. Σε μια λεκάνη ετοιμάζουμε τη μυζήθρα ανακατεύοντας τη με τη ζάχαρη το αυγό και τις βανίλιες. Κάνουμε το προζύμι
ανακατεύοντας σε μπολ το χλιαρό γάλα τη μαγιά 1 κ.γ.ζάχαρη και 2/3 της κούπας αλεύρι. Αφήνουμε σε ζεστό μέρος να φουσκώσει (εγώ το βάζω στο φούρνο στους 50 βαθμούς) Σε ένα άλλο μπολ ανακατεύουμε το λάδι τη ζάχαρη το κανελόζουμο...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://cretatrapezomata.blogspot.gr