Από το: Λάκης Κουταλάκης
Μπορούμε να έχουμε στο ψυγείο μας έτοιμη λεμονάδα φτιαγμένη από εμάς εύκολα και χωρίς συντηρητικά. Παίρνουμε το ξύσμα από τα 10 λεμόνια. Τα στίβουμε όλα και παίρνουμε το χυμό τους. Ρίχνουμε το χυμό μαζί με το ξύσμα σε ένα μπολ και το βάζουμε στο ψυγείο για ένα βράδυ. Την επόμενη μέρα βάζουμε το νερό με την ζάχαρη σε μία κατσαρόλα για να φτιάξουμε το
σιρόπι. Αφήνουμε να βράσει αρκετά για να δέσει πολύ και να γίνει παχύρρευστο. Όταν το ανακατεύουμε θα πρέπει να στέκεται στα τοιχώματα της κατσαρόλας. Εφόσον είναι έτοιμο το...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://lakiskoutalakis.blogspot.gr
Μπορούμε να έχουμε στο ψυγείο μας έτοιμη λεμονάδα φτιαγμένη από εμάς εύκολα και χωρίς συντηρητικά. Παίρνουμε το ξύσμα από τα 10 λεμόνια. Τα στίβουμε όλα και παίρνουμε το χυμό τους. Ρίχνουμε το χυμό μαζί με το ξύσμα σε ένα μπολ και το βάζουμε στο ψυγείο για ένα βράδυ. Την επόμενη μέρα βάζουμε το νερό με την ζάχαρη σε μία κατσαρόλα για να φτιάξουμε το
σιρόπι. Αφήνουμε να βράσει αρκετά για να δέσει πολύ και να γίνει παχύρρευστο. Όταν το ανακατεύουμε θα πρέπει να στέκεται στα τοιχώματα της κατσαρόλας. Εφόσον είναι έτοιμο το...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://lakiskoutalakis.blogspot.gr