Από το: Γλυκιές Ιστορίες
Καθαρίζουμε και κόβουμε το κουνουπίδι με μέτρια κομμάτια. Καθαρίζουμε και κόβουμε τα κρεμμύδια στα τέσσερα. Βάζουμε τα κομμάτια απο το κουνουπίδι σε κατσαρόλα και το τσιγαρίζουμε. Προσθέτουμε τα κρεμμύδια και τα σκόρδα. Στη συνέχεια προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά εκτός
από το ξύδι. Αφήνουμε το φαγητό να βράσει για περίπου 30 λεπτά. Αν χρειαστεί προσθέτουμε ζεστό νερό. Σβήνουμε το φαγητό μας και προσθέτουμε το ξύδι.
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://glykesistories.blogspot.gr
Καθαρίζουμε και κόβουμε το κουνουπίδι με μέτρια κομμάτια. Καθαρίζουμε και κόβουμε τα κρεμμύδια στα τέσσερα. Βάζουμε τα κομμάτια απο το κουνουπίδι σε κατσαρόλα και το τσιγαρίζουμε. Προσθέτουμε τα κρεμμύδια και τα σκόρδα. Στη συνέχεια προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά εκτός
από το ξύδι. Αφήνουμε το φαγητό να βράσει για περίπου 30 λεπτά. Αν χρειαστεί προσθέτουμε ζεστό νερό. Σβήνουμε το φαγητό μας και προσθέτουμε το ξύδι.
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://glykesistories.blogspot.gr