Από το: Η Εύη μαγειρΕύη
Σήμερα θα ταξιδέψουμε γευστικά στη Χαβάη.... Πίτσα, με το γνωστό ζυμάρι αλλά με γέμιση ζαμπόν, τυρί και ανανά!!! Μην σας φαίνεται παράξενος συνδυασμός, ταιριάζουν απόλυτα τα υλικά και θα την λατρέψετε ειδικά αν σας αρέσει ο ανανάς. Δοκιμάστε την!!! Με τα υλικά αυτά
φτιάχνουμε ζυμάρι για 2 ταψάκια πίτσας αλουμινίου (μιας χρήσης). Ή μπορούμε να τη στρώσουμε στο ταψί μας ( 36 εκατ. περίπου). Βάζουμε σε ένα μπολ το αλεύρι. Κάνουμε στο κέντρο μια λακκούβα. Ζεσταίνουμε το νερό μας...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://koukfamily-cook.blogspot.gr
Σήμερα θα ταξιδέψουμε γευστικά στη Χαβάη.... Πίτσα, με το γνωστό ζυμάρι αλλά με γέμιση ζαμπόν, τυρί και ανανά!!! Μην σας φαίνεται παράξενος συνδυασμός, ταιριάζουν απόλυτα τα υλικά και θα την λατρέψετε ειδικά αν σας αρέσει ο ανανάς. Δοκιμάστε την!!! Με τα υλικά αυτά
φτιάχνουμε ζυμάρι για 2 ταψάκια πίτσας αλουμινίου (μιας χρήσης). Ή μπορούμε να τη στρώσουμε στο ταψί μας ( 36 εκατ. περίπου). Βάζουμε σε ένα μπολ το αλεύρι. Κάνουμε στο κέντρο μια λακκούβα. Ζεσταίνουμε το νερό μας...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://koukfamily-cook.blogspot.gr