Από το: Ζουζουνομαγειρέματα
Μπακλαβάς όχι με 20-30- 40 φύλλα…. αλλά με 45 σπιτικά φύλλα!!! Κι όμως είναι τόσο εύκολος που είμαι σίγουρη θα γίνει και δικός σας αγαπημένος. Αν τον κόψετε με υπομονή... θα γίνει ο διαμαντένιος σας... έτσι που κόβετε σαν το διαμάντι!!! Σε ένα μεγάλο μπολ συγκεντρώνουμε τα υλικά για
τη ζύμη, το γάλα, το γιαούρτι, τη βανίλια το βούτυρο, το ξύδι και το αλάτι, προσθέτουμε σταδιακά το αλεύρι με το μπέικιν ζυμώνουμε καλά μέχρι να αποκτήσουμε μία απαλή ζύμη να μην κολλάει στα χέρια...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://zzcook.blogspot.gr
Μπακλαβάς όχι με 20-30- 40 φύλλα…. αλλά με 45 σπιτικά φύλλα!!! Κι όμως είναι τόσο εύκολος που είμαι σίγουρη θα γίνει και δικός σας αγαπημένος. Αν τον κόψετε με υπομονή... θα γίνει ο διαμαντένιος σας... έτσι που κόβετε σαν το διαμάντι!!! Σε ένα μεγάλο μπολ συγκεντρώνουμε τα υλικά για
τη ζύμη, το γάλα, το γιαούρτι, τη βανίλια το βούτυρο, το ξύδι και το αλάτι, προσθέτουμε σταδιακά το αλεύρι με το μπέικιν ζυμώνουμε καλά μέχρι να αποκτήσουμε μία απαλή ζύμη να μην κολλάει στα χέρια...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://zzcook.blogspot.gr