Από το: Γλυκιές Ιστορίες
Βάζουμε όλα τα υλικά μας σε κατσαρόλα. Από την στιγμή που θα πάρει βράση, αφήνουμε ακόμα 8 λεπτά με την ένταση την φωτιάς πιο χαμηλά. Μόλις το σιρόπι μας είναι έτοιμο, προσθέτουμε την κανέλα και ανακατεύουμε. Αφήνουμε να κρυώσει. Χτυπάμε το λαδί με τη ζάχαρη και τα αυγά
ρίχνουμε μέσα στο μείγμα, το σιμιγδάλι, τo ξύσμα λεμονιού, το κονιάκ και το χυμό λεμονιού Ανακατεύουμε το μπέικιν με το αλεύρι. Τέλος σιγά, σιγά προσθέτουμε στο μείγμα των υγρών, το σιμιγδάλι, το αλεύρι και ανακατεύουμε να...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://glykesistories.blogspot.gr
Βάζουμε όλα τα υλικά μας σε κατσαρόλα. Από την στιγμή που θα πάρει βράση, αφήνουμε ακόμα 8 λεπτά με την ένταση την φωτιάς πιο χαμηλά. Μόλις το σιρόπι μας είναι έτοιμο, προσθέτουμε την κανέλα και ανακατεύουμε. Αφήνουμε να κρυώσει. Χτυπάμε το λαδί με τη ζάχαρη και τα αυγά
ρίχνουμε μέσα στο μείγμα, το σιμιγδάλι, τo ξύσμα λεμονιού, το κονιάκ και το χυμό λεμονιού Ανακατεύουμε το μπέικιν με το αλεύρι. Τέλος σιγά, σιγά προσθέτουμε στο μείγμα των υγρών, το σιμιγδάλι, το αλεύρι και ανακατεύουμε να...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://glykesistories.blogspot.gr