Από το: G & M - Χρώμα... Ελληνικό!
Τοποθετούμε το βακαλάο μας στο νερό από το μεσημέρι της προηγούμενης μέρας για να ξεαλμυριστεί... Αν είναι 100% παστός χρειάζεται περισσότερο χρόνο... Του αλλάζουμε νερό αρκετές φορές (4-5) μέχρι την επόμενη μέρα που θα τον μαγειρέψουμε... Πλένουμε και καθαρίζουμε
τα λαχανικά μας. Τα κολοκυθάκια τα κόβουμε στη μέση. Τις πατάτες τις κόβουμε σε τέσσερα κομμάτια (σταυρός). Τα καρότα σε στρογγυλά και μακρυά σε μήκος (6-7εκ.). Τα κρεμμύδια μας στη μέση. Το σέλινο σε μεγάλα κομμάτια...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.gandmclub.com
Τοποθετούμε το βακαλάο μας στο νερό από το μεσημέρι της προηγούμενης μέρας για να ξεαλμυριστεί... Αν είναι 100% παστός χρειάζεται περισσότερο χρόνο... Του αλλάζουμε νερό αρκετές φορές (4-5) μέχρι την επόμενη μέρα που θα τον μαγειρέψουμε... Πλένουμε και καθαρίζουμε
τα λαχανικά μας. Τα κολοκυθάκια τα κόβουμε στη μέση. Τις πατάτες τις κόβουμε σε τέσσερα κομμάτια (σταυρός). Τα καρότα σε στρογγυλά και μακρυά σε μήκος (6-7εκ.). Τα κρεμμύδια μας στη μέση. Το σέλινο σε μεγάλα κομμάτια...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.gandmclub.com