Από το: Τα φαγητά της γιαγιάς
Η παραδοσιακή αλιάδα, γίνεται με πατάτες - ή με ψωμί σε κάποιες περιοχές - και ζωμό από παστό μπακαλιάρο, που η παράδοση θέλει να τον κάνουμε συνήθως τηγανιτό. Είναι το απαραίτητο δίδυμο των εθνικών μας εορτών και νηστειών, όταν επιτρέπεται η κατάλυση ψαριού. Βάζουμε
το σκόρδο και το μισό αλάτι στο μπλέντερ ή σε γουδί και τα χτυπάμε για λίγο, μέχρι να λιώσει το σκόρδο. Παίρνουμε ένα κομμάτι μπακαλιάρο, (συνήθως την ουρά) και το βράζουμε σε δύο φλυτζάνια νερό, για 12'. Πλένουμε πολ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://faghta-giagias.blogspot.com
Η παραδοσιακή αλιάδα, γίνεται με πατάτες - ή με ψωμί σε κάποιες περιοχές - και ζωμό από παστό μπακαλιάρο, που η παράδοση θέλει να τον κάνουμε συνήθως τηγανιτό. Είναι το απαραίτητο δίδυμο των εθνικών μας εορτών και νηστειών, όταν επιτρέπεται η κατάλυση ψαριού. Βάζουμε
το σκόρδο και το μισό αλάτι στο μπλέντερ ή σε γουδί και τα χτυπάμε για λίγο, μέχρι να λιώσει το σκόρδο. Παίρνουμε ένα κομμάτι μπακαλιάρο, (συνήθως την ουρά) και το βράζουμε σε δύο φλυτζάνια νερό, για 12'. Πλένουμε πολ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://faghta-giagias.blogspot.com