Από το: Κρήτη: γαστρονομικός περίπλους
Η κρητική εκδοχή του κοκορετσιού! Τις τελευταίες δεκαετίες και στην Κρήτη έχει καθιερωθεί το σουβλιστό αρνί και το «πανωμερίτικο» κοκορέτσι στη μεγάλη σούβλα. Είναι μεζές παρέας και έτσι βολεύει η μεγάλη ποσότητα ιδιαίτερα το Πάσχα που μαζεύονται πολλοί στα
τραπέζια μας. Είχαμε όμως και στην Κρήτη τα κοκορετσάκια μας, τις μενούζες. Μικρά ατομικά κοκορετσάκια με εντελώς ανάλογο τρόπο παρασκευής με το κλασικό κοκορέτσι και τα ίδια υλικά. Το μέγεθός τους , τους δίνει το πλεονέκτημα να…
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: https://www.cretangastronomy.gr
Η κρητική εκδοχή του κοκορετσιού! Τις τελευταίες δεκαετίες και στην Κρήτη έχει καθιερωθεί το σουβλιστό αρνί και το «πανωμερίτικο» κοκορέτσι στη μεγάλη σούβλα. Είναι μεζές παρέας και έτσι βολεύει η μεγάλη ποσότητα ιδιαίτερα το Πάσχα που μαζεύονται πολλοί στα
τραπέζια μας. Είχαμε όμως και στην Κρήτη τα κοκορετσάκια μας, τις μενούζες. Μικρά ατομικά κοκορετσάκια με εντελώς ανάλογο τρόπο παρασκευής με το κλασικό κοκορέτσι και τα ίδια υλικά. Το μέγεθός τους , τους δίνει το πλεονέκτημα να…
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: https://www.cretangastronomy.gr