Από το: Κρητικά τραπεζώματα
Τσιγαρίζουμε στην κατσαρόλα το λάδι με το ψιλοκομμένο κρεμμύδι. Βάζουμε και τις πατάτες κομμένες σε μικρά κομμάτια, αλατίζουμε , ανακατεύουμε και συνεχίζουμε το τσιγάρισμα 2-3 λεπτά. Έπειτα προσθέτουμε το ντοματοχυμό και 1 κούπα νερό. Σιγοβράζουμε για 20 λεπτά.
(προσθέτουμε κι άλλο νερό αν δούμε ότι χρειάζεται). Εντωμεταξύ καθαρίζουμε τα καλαμάρια (το κόκκαλο από τη ραχοκοκαλιά τα μάτια από τα κεφάλια). Αφού περάσουν τα 20 λεπτά τα βάζουμε στην κατσαρόλα μαζί με τη δάφνη τα...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://cretatrapezomata.blogspot.gr
Τσιγαρίζουμε στην κατσαρόλα το λάδι με το ψιλοκομμένο κρεμμύδι. Βάζουμε και τις πατάτες κομμένες σε μικρά κομμάτια, αλατίζουμε , ανακατεύουμε και συνεχίζουμε το τσιγάρισμα 2-3 λεπτά. Έπειτα προσθέτουμε το ντοματοχυμό και 1 κούπα νερό. Σιγοβράζουμε για 20 λεπτά.
(προσθέτουμε κι άλλο νερό αν δούμε ότι χρειάζεται). Εντωμεταξύ καθαρίζουμε τα καλαμάρια (το κόκκαλο από τη ραχοκοκαλιά τα μάτια από τα κεφάλια). Αφού περάσουν τα 20 λεπτά τα βάζουμε στην κατσαρόλα μαζί με τη δάφνη τα...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://cretatrapezomata.blogspot.gr