Από το: Μάχη στην κουζίνα
Μεξικάνικες πιτούλες για ένα νόστιμο μεξικάνικο σνακ και όχι μόνο!! Φιλετάρουμε το στήθος κοτόπουλου, το αλατοπιπερώνουμε και το ψήνουμε σε αντικολλητικό τηγάνι ή στο φούρνο για 30-35 λεπτά. Το βγάζουμε σε πιάτο και το κόβουμε σε κύβους. Στο ίδιο τηγάνι
βράζουμε την ντομάτα, τις πιπεριές με αλάτι, πιπέρι, ρίγανη, τριμμένο κόλιανδρο, πάπρικα και τσίλι. Προσθέτουμε λίγο ελαιόλαδο και σβήνουμε τη φωτιά...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://maxistinkouzina.blogspot.gr
Μεξικάνικες πιτούλες για ένα νόστιμο μεξικάνικο σνακ και όχι μόνο!! Φιλετάρουμε το στήθος κοτόπουλου, το αλατοπιπερώνουμε και το ψήνουμε σε αντικολλητικό τηγάνι ή στο φούρνο για 30-35 λεπτά. Το βγάζουμε σε πιάτο και το κόβουμε σε κύβους. Στο ίδιο τηγάνι
βράζουμε την ντομάτα, τις πιπεριές με αλάτι, πιπέρι, ρίγανη, τριμμένο κόλιανδρο, πάπρικα και τσίλι. Προσθέτουμε λίγο ελαιόλαδο και σβήνουμε τη φωτιά...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://maxistinkouzina.blogspot.gr